5 mei 2021 opleiding: Water in de voeding

Water is het nieuwe goud. Het besparen en hergebruiken van water in een productieomgeving wint steeds meer aan belang. In deze 2u durende opleiding reikt de docent verschillende handvaten aan om hier praktisch en concreet mee aan de slag te gaan.

Tijdens de opleiding zullen volgende zaken aan bod komen:

  1. de waterbarometertool: bepaal het risico op waterschaarste voor uw bedrijf en bekijk welke alternatieve waterbronnen beschikbaar zijn.
  2. waterbesparing: meten is weten
  3. waterhergebruik: enkele praktische realisaties rond intern en extern waterhergebruik
  4. advies en subsidie: overzicht van de instrumenten.

Deze workshop is praktijkgericht en is bestemd voor deelnemers die meer wensen te vernemen rond mogelijkheden voor waterbesparing en waterhergebruik. Er zal ook voldoende ruimte zijn om specifieke vragen vanuit het publiek te behandelen.

Docent
Charlotte Boeckaert, Waterinnovator VLAKWA 

Datum
Woensdag 5 mei 2021 van 14.00 tot 16.30 uur (onthaal van de deelnemers vanaf 13.30 uur met koffie en thee)

Programma
13.30 - 14.00 u.: Onthaal met koffie en thee
14.00 - 15.00 u.: Deel 1
15.00 – 15.15 u.: Pauze
15.15 - 16.30 u.: Deel 2

Locatie
De Punt - zaal Anges (4e verdieping)
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge

Betalend parkeren in de buurt. Meer informatie volgt bij de bestelling van uw inschrijving.

Deelnameprijs
Het inschrijvingsgeld voor deze studienamiddag bedraagt 169,42 euro (excl. 21% btw) / 205 euro (incl. 21% btw) en omvat:

  • de deelname aan de opleiding
  • de documentatiemap
  • de catering

Deelnemers aan opleidingen die specifieke noden hebben ten gevolge van bepaalde beperkingen inzake voeding – fysieke handicap - …, vragen we om dit vooraf kenbaar te maken. Zo kunnen we daar - in de mate van het mogelijke/redelijke - rekening mee houden zodat iedereen de vorming optimaal kan volgen.

Bespaar met KMO-portefeuille
Die Keure Opleidingen is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Daardoor kan u deze opleiding gedeeltelijk betalen met de subsidies die de Vlaamse Overheid toekent via de KMO-portefeuille. Indien u voldoet aan de criteria kan uw bedrijf tot 30% besparen op uw opleidingskost. Meer informatie? www.kmo-portefeuille.be

Het erkenningsnummer van die Keure Opleidingen is DV.O106345. Uw aanvraag bij de KMO-portefeuille moet gebeuren ten laatste 14 dagen na de opleiding. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Ondernemen te respecteren.

Annuleren
Annuleren kan enkel binnen de 14 dagen na inschrijving, tenzij de opleiding binnen deze 14 dagen doorgaat, dan valt de einddatum van deze annulatie uiterlijk 5 dagen voor de opleidingsdatum. In geval er niet ingeschreven werd via webshop, wordt in dat geval steeds 15 euro aangerekend als annulatiekost.  Kosteloos een vervanger aanduiden kan altijd.