Wat biedt Warenwetgeving Online?

VIDEO: de voordelen van ons online platform rond warenwetgeving

Bent u op zoek naar informatie over voedselveiligheid? Wil u ook op elk moment beschikken over de meest recente wetgeving in verband met de voedselketen en andere consumptieproducten? Dan is Warenwetgeving Online de databank die u nodig heeft.

Deze online tool is dé Belgische referentie voor regionale, federale en Europese wetgeving rond warenwetgeving. Onmisbaar in uw bedrijf om steeds aan alle relevante wetgevingsvereisten te voldoen.

Wil u daarnaast ook achtergrondinformatie bij de wetgeving kunnen raadplegen? Dan biedt Warenwetgeving Online Premium u een totaalpakket.

U krijgt online toegang tot
  • de meest recente regionale, federale en Belgische wetgeving i.v.m. de voedselketen en andere consumptiegoederen in het Nederlands en het Frans
  • verschillende originele publicaties rond o.a.  levensmiddelenmicrobiologie, ongediertebeheersing, allergenen, contactmaterialen, ...
  • het tijdschrift Food, Science & Law (incl. archief)
Bovendien krijgt u 4 keer per jaar een nieuw nummer van Food, Science & Law in de bus.

Updateberichten via e-mail

Is er een belangrijke wijziging in de wetgeving? Verandert er iets in de regelgeving van de domeinen die u interesseren? Dan brengt Warenwetgeving Online u daarvan op de hoogte. Deze e-mailupdates zorgen ervoor dat u meteen mee bent en onmiddellijk naar de nieuwe of bijgewerkte tekst kunt doorklikken.

Op uw maat

U gebruikt Warenwetgeving Online op de manier die het best past bij uw organisatie en uw informatienoden.
Zo kiest u zelf of u enkel gebruik wil maken van het basispakket met de wetgevingsdatabank of ook de extra informatie uit het premiumpakket wil gebruiken. Bovendien is de wetgeving automatisch zowel in het Nederlands als in het Frans beschikbaar.

Wil u toegang voor meerdere gebruikers binnen uw organisatie? Dan biedt Warenwetgeving Online u de mogelijkheid om te werken via login/paswoord of via IP-herkenning.

Steeds up-to-date

Een uitgebreide redactie zorgt ervoor dat de wetgeving op Warenwetgeving Online wordt aangepast van zodra deze in het Belgisch Staatsblad of het Europees Publicatieblad verschenen is. Op de website kan u steeds de laatste updatedatum raadplegen.

Gemakkelijk te personaliseren

Warenwetgeving Online is een werkinstrument. U wil de informatie dan ook naar uw eigen hand kunnen zetten en kunnen integreren in uw eigen dossiers, verslagen of rapporten. En dat kan!

Wat zijn zoal de mogelijkheden?
  • Aanduiden van favoriete (veelgebruikte) wetgeving via het 'vlaggen'
  • Toevoegen van eigen notities en documenten
  • Mogelijkheid om informatie uit de databank in uw eigen documenten te kopiëren en te plakken
  • Printen van specifieke teksten
  • Zoeken naar relevante woorden uit opschriften en teksten via een intuïtieve zoekmachine met uitgebreide filtermogelijkheden
  • Via hyperlinks doorklikken naar andere relevante teksten in Warenwetgeving Online of in Belgische of Europese databanken
  • ...

Bruikbaar op alle devices

Warenwetgeving Online kan u overal raadplegen via www.warenwetgeving.be. Bent u onderweg en wil u mobiel bepaalde informatie opzoeken? Geen probleem! Ook op tablet en smartphone vindt u op de kortst mogelijke tijd de info die u nodig hebt.