Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering

Editor(s): Devlieghere Frank
Auteur(s): Debevere Johan , Devlieghere Frank , Jacxsens Liesbeth , Rajkovic Andreja , Uyttendaele Mieke , Vermeulen An
Prijs: 85 euro 

Dit boek introduceert u in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. Het leert u welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen.

De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen.

Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssystemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden.

Heeft een abonnement op Warenwetgeving Online Premium? Dan kan u dit boek online terugvinden in uw databank.
 

Onze website maakt gebruik van cookies.

Ik verklaar dat ik de privacyverklaring heb gelezen en de cookieverklaring in bepaling 3 van deze verklaring aanvaard.